Sortelvere

Sortelvere er elvere, der er født om natten. Derfor kaldes de også for natelvere. Disse elvere er frygtet af de andre racer, da de har en tendens til at blive tiltrukket af den mørke magi. For at undgå sortelvernes tiltrækning af mørket, bliver sortelverbørn ofte forkælet og opvartet af deres forældre. Sortelvere tiltrukket af mørket har en tendens til at søge hinanden og danne egne samfund. Mange sortelvere ser kvinder som værende langt overlegne, blandt andet fordi de skaber liv, når de føder børn. Derfor er det ofte kvinderne, der bestemmer i rendyrkede sortelversamfund.

Udseende: Som et resultat af at være født om natten er sortelvernes hud sort. Deres elveroptegnelser er hvide i stedet for sorte, men ellers har sortelverne de samme ansigtstræk som en almindelig elver. Sortelverne holder af mørke farver som sort og lilla. De nyder at bære smykker og andre pyntegenstande. Kvinderne går i overdådige kjoler og bærer gerne skjulte knive eller andre modbydelige våben. Sortelvermænd går gerne i rustning og bærer store skjolde og mange våben.

Sminkekrav: Malet sort i ansigtet og på hænderne, spidse latexører og sortelveroptegnelser.

Alder: Sortelvere er udvoksede når de er ca. 20-25 år og ser unge ud de næste 400-500 år. De lever ofte i 900-1300 år. Først når en sortelver er over 1000 år, begynder der at komme alderstegn.

Særlige Sortelverevner:
Start-evne: Elvervisdom: En elvisk udgave af Verdenskendskab.
2 EP evne: Stålvilje: Sortelveren er immun over for trylleformularerne: tanke kontrol, kommando, frygt og evnen tortur.
3 EP evne: Træskjul