Krysling

Kryslinger er et barn af 2 forskellige racer. De har alverdens udseender og de bliver ofte set som vanskabninger. De fleste kryslinger forsøger at skjule deres blandede blod og udgiver sig ofte for at være en fuldblodsrace. Deres personlighed afspejler blandingsracernes væremåde, men de er alle ret barmhjertige og forstående, da de næsten altid er afhængige af tætte venner, der kan hjælpe dem i deres indviklede liv.

Udseende: Alt fra en spids næse og grå hud, kæmpe underkæbe og langt gyldent hår til et stort skæg og hår der dækker lange elverører. Kryslinger har alle former og farver, og de mere uheldige har deformiteter. Men så kan de også have talenter, som ingen anden race kunne drømme om. Det er meget sjældent at kryslinger selv kan få børn.

Sminkekrav: Sminken tilpasses til de 2 racer som kryslingen er en krydsning af med præg fra begge racer.

Alder: Kryslinger er, uanset forældreracer, udvoksede når de er omkring 18 år og kan blive 60-70 år. OBS: Sortelvere og elvere kan ikke krydses, da de i forvejen er samme race. Forskellen imellem dem er tidspunktet på døgnet, hvor de er blevet født. Den ene af de to racer kan heller ikke være unterling, da unterlinge ikke kan få børn.

Særlige Kryslingevner:
Start-evne: Blandet blod: Vælg 2 racer, som du er en krydsning af.
2 EP evne: Vælg én af dine racers evner til 2 EP.
3 EP evne: Vælg én af dine racers evner til 3 EP.