Gobliner

Gobliner er orkernes små, nysgerrige fætre. De er spinkle, spidsnæsede og meget snu. Gobliner er intelligente eller rettere; de er meget mere snu end orkerne. Gobliner har tendens til at styre orkerne og sætte dem til alt det hårde arbejde, som de ikke selv gider tage sig af (blandt andet kamp). Gobliner har talent for magi og mange af dem bliver shamaner eller åndemanere.

Udseende: Gobliner er små og grønne i huden. De har spidse øre, lange næser og sort, fedtet hår. Nogle har også spidset deres tænder. De går i slidt tøj, gerne noget som de har fundet eller stjålet fra orkernes krigsofre. De slæber gerne på en masse tingeltangel, og har mange poser og tasker. Gobliner bærer korte og feje våben: Knive, kortspyd og kortsværd men også små kasteøkser og kasteknive. Gobliner er glade for at bruge gift og andre feje tricks.

Sminkekrav: Spids latexnæse- og ører. Sminket grøn i ansigtet.

Alder: Goblinerne i Eloria er udvokset når de er ca. 15-16 år, og bliver sjældent ældre end 60-70 år.

Særlige Goblin evner:
Start-evne: Lille men kvik: Har 1 point mindre i nævekamp, men starter med evnen Hemmelighed og ekstra spilpenge ved hver spilgang. (Spilmesteren bestemmer hvor mange)
2 EP evne: Snedig: Kan finde og stjæle ting, også selvom ofret har evnen Hemmelighed.
3 EP evne: Manipulation. Du kan manipulere folk du snakker med. Hvis du har snakket med nogen i min. 1 minut, kan du få dem til at gøre ting du foreslår. Dog kun kortvarigt, (max i 15 sekunder) F.eks.: At lade dig se og holde deres våben, at få dem til at skrive under på et dokument.
At kigge bagud. At sætte sig ned for at binde sko selvom man ikke har sko på osv. kan dog ikke få dem til at angribe/skade deres venner eller dem selv. Offeret ved at du fik dem til det og kan ikke manipuleres af dig igen i 1 time.