Elvere

Elverne er en fantastisk race med lang levetid. Elverne bor i skoven og lever i pagt med naturen. De har et roligt sind og en fredelig livsfilosofi. Elverne finder de kortlevede racer noget temperamentsfulde og vilde, men elverne forsøger så vidt muligt ikke at blive blandet ind i deres stridigheder. Elverne er dygtige til magi og bruger magi med stor naturlighed i deres dagligdag.

Udseende: Elvere er smukke væsener med spidse ører, mandelformede øjne og svungne øjenbryn. De har smukt, langt, glat hår, som de bærer udslået eller i hestehaler og fletninger. De bærer sjældent overdådige smykker, men gerne primitiv udsmykning. De går i praktisk, naturligt tøj i naturfarver, gerne lavet af naturmaterialer. De bruger våben som langsværd, langknive, spyd og buer. Elvere er gode bueskytter og har skarpe øjne.

Sminkekrav: Spidse latexører og elveroptegnelser.

Alder: Elvere i Eloria er udvoksede når de er ca. 20-25 år og ser unge ud de næste 400-500 år. De lever ofte i 900-1300 år. Først når en elver er over 1000 år, begynder der at komme alderstegn.

Særlige Elverevner:
Start-evne: Elvervisdom: En elvisk udgave af evnen Verdenskendskab.
2 EP evne: Skovens Ven: Kan ikke påvirkes af trylleformularen Stå.
3 EP evne: Træskjul: Elveren kan ved at holde med begge hænder om et træ blive usynlig og usårlig. Træet skal være tykkere end elveren selv.
Kun ved at fælde træet kan man få elveren ud af sit skjul. Et træ kan fældes, hvis en karakter slår symbolsk på det med en rollespilsøkse mindst 20 gange. Personer med den 6. sans kan fornemme folk i Træskjul.